ΑΠΟ ΤΟ 1968

ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ

Την παράδοση με την καινοτομία

Επώνυμα προϊόντα

Με μοναδικό σχεδιασμό

Δάπεδο

Δώστε μοντέρνο χαρακτήρα στον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο διαλέγοντας ανάμεσα από πολλά σχέδια και ποιότητες προϊόντων που ταιριάζουν στον χώρο σας. Τσιμεντόπλακες, πατητές τσιμεντοκονίες, deck, πλακάκια εσωτερικών/εξωτερικών χώρων.

Μπάνιο

Είδη Υγιεινής, Λεκάνες, καζανάκια, καλύμματα, μπαταρίες, συστήματα ντους, καμπίνες, μπανιέρες, υδρομασάζ, αξεσουάρ! Ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας. Σύγχρονη τεχνολογία, σε ό,τι ύφος επιθυμείτε!

Επένδυση

Βρείτε μοναδική ποικιλία από επενδύσεις τοίχου εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Φυσικά πετρώματα, συνθετική πέτρα, τουβλάκι σε διάφορα χρώματα. Δείτε τον online κατάλογο μας!

40

ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΚΑΓΕ
ΔΑΠΕΔΟ - ΜΠΑΝΙΟ - ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Σχετικά με εμάς

Η Κ&Μ ΚΑΚΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., είναι τρίτη γενιά της εταιρείας ΠΛΑΚΑΓΕ (ΠΛΑκάκια ΚΑκλιός ΓΕωργιάδης) δημιούργημα των γνωστών από την δεκαετία του ‘60 επιχειρηματιών Αντώνη Γεωργιάδη και Μιχάλη Κακλιού, οι οποίοι έχτισαν μια μεγάλη και υπερσύγχρονη για την εποχή της (1968) βιομηχανική μονάδα παραγωγής μωσαϊκών πλακιδίων και τσιμεντοπλακών.

Η ΠΛΑΚΑΓΕ μεγαλώνοντας συνεχώς κατάφερε στη διάρκεια της δεκαετίας του ‘70 να «ντύσει» όλη την Ρόδο και πολλά από τα Δωδεκάνησα με μωσαϊκά πλακάκια, πλάκες πεζοδρομίου και παραδοσιακές βοτσαλωτές πλάκες. Αντιλαμβανόμενοι τις προκλήσεις της εποχής, στο τέλος της δεκαετίας του ‘70, προχώρησαν σε συνεργασίες με μεγάλα εργοστάσια της Ιταλίας και της Ισπανίας εισάγοντας και τροφοδοτώντας στην αγορά των δομικών υλικών, μια μεγάλη γκάμα πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Η Κ&Μ ΚΑΚΛΙΟΣ εκμεταλλευόμενη τους μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς της χώρους – 7.000 τμ και με συνεχώς διευρυνόμενη πελατεία, κατόρθωσε στα χρόνια που ακολούθησαν να είναι μέσα στις πρώτες εταιρείες του κλάδου στα Δωδεκάνησα, με συνεχή επιτυχία έως σήμερα.

Εμείς η τρίτη γενιά επιχειρηματιών, ακολουθώντας τα βήματα της προηγούμενης γενιάς, συνεχίσαμε και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να διευρύνουμε την εταιρεία μας και την γκάμα των προϊόντων μας. Με γνώμονα τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, την πείρα και γνώση, την ευγένεια, την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση καθώς και το σωστό after sales service, έχοντας πελάτες τον ιδιώτη, τον επιχειρηματία, τις μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου και των νησιών και με την εκτίμηση που μας δείχνετε όλοι οι Δωδεκανήσιοι τόσα χρόνια, θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε!

Ακολουθήστε μας

Instagram

Οι συνεργάτες μας

Η γνώμη σας μετράει

Emmanouil Filippou
Emmanouil Filippou
18 Iούλιος 2023
Very helpful, with large variety of floor tiles
giorgos bairaktaris
giorgos bairaktaris
9 Μάιος 2023
Ευγενεστατοι με τεραστια ποικιλια,5 αστερια ειναι λιγα
vasilis tsakalakis
vasilis tsakalakis
12 Oκτώβριος 2022
Μεγάλη έκθεση ....με σύγχρονα είδη υγιεινής επώνυμα .... Ιταλικά .....και Ελληνικά.... ευχάριστο περιβάλλον ...άψογο προσωπικό ευγενικό και η εξυπηρέτηση είναι στόχος τους με τεραστεια ποικιλία στα είδη .... Το συνηστω για μια ποιοτική ανακαίνιση η από εξ αρχής εξοπλισμό στου σπιτιού σας ....μια επίσκεψη θα σας πείσει!!!!!!
Παντελης
Παντελης
17 Φεβρουάριος 2022
Φοβερή εξυπηρέτηση μεγάλη ποικιλία πολύ καλές τιμές
Sailost
Sailost
29 Iανουάριος 2022
Άψογη εξυπηρέτηση, υπομονετικό προσωπικό με άπλετη διάθεση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε πελάτη, Γιώτα σ' ευχαριστούμε!!!
κικη δελιου
κικη δελιου
12 Iούνιος 2021
Αριστη η εξυπηρέτηση!Μεγάλη ποικιλία σε πάτωμα laminate και γενικά σε πλακάκια και είδη μπάνιου!!
Costas Kountouris
Costas Kountouris
8 Aρίλιος 2021
Άριστη εξυπηρέτηση,μεγάλη ποικιλία πολύ καλές τιμές. Ο Κώστας ο Μιχάλης και η Γιώτα πρόθυμοι να βοηθήσουν για πιθανούς συνδυασμούς για την τελική επιλογή!!!
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
24 Φεβρουάριος 2021
Επαγγελματισμός στο μεγαλείο του ! Άψογη εξυπηρέτηση! Μεγάλη γκάμα προϊόντων! Ευχάριστο προσωπικό! Πολύ καλές τιμές ! Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε !

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Τοποθεσία

Kaklios by Plakage (Orange and White) Company Logo

2ο Χλμ Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου 136, Ρόδος, ΤΚ 85100
Τηλ: (+30) 22410 69183 - Fax: (+30) 22410 69183

Λάβετε οδηγίες μέσω Google Maps για να επισκευθείτε το κατάστημα μας.